Till innehåll på sidan

KTH Holdings portfölj

Nedan följer en kort beskrivning av de bolag vi investerat i sedan 2012, och som fortfarande är aktiva.

Adaptive Simulations AB
Adaptive Simulations erbjuder en molnbaserad tjänst (SaaS) som ger kunder fullt automatiserade flödessimuleringar, och därmed bättre precision och kostnadseffektivitet.

Airmee AB
Med forskningsbaserad teknik som optimerar schemaläggningen och ruttplaneringen av leveransuppdrag, levererar Airmee snabba och smidiga leveranser inom storstadsområden.

AnyMaker AB
Med AnyMakers mobilapplikation tillåter dig att själv enkelt skapa i 3D.

Blicko AB
Blicko erbjuder en innovativ musikservice för både företag och privatpersoner, som låter dig kontrollera musik från dator, smartphone eller platta.

Cellutech AB
Cellutech utvecklar nya avancerade material baserade på trä, för att tillhandahålla produkter som möter dagens behov av en hållbar framtid.

Cling Group AB
Cling bygger enkla och kraftfulla tjänster för hantverksbranschen, som förenklar offerter och förbättrar effektivitet.

Findify AB
Findify hjälper företag att öka försäljning genom nästa generations av individanpassad e-handel.

Greenely AB
Genom en mobilapplikation visualiserar och analyserar Greenely ditt hushålls enegiförbrukning, så att du kan spara pengar och spara på miljön.

H&E Solutions AB
H&E Solutions har utvecklan Evam System, ett Vehicle-2-Vechicle kommunikationssystem för kritiska scenarion, som ger trafikanter längre tid att reagera och lämna väg för uttryckningsfordon.

Inclined Labs AB
Inclined Labs har utvecklat en lutande lufttunnel som ger samma känsla som vid flygning utomhus, men utan säkerhetsrisker.

LocalLife AB
LocalLife är det bästa sättet att hålla koll på det som händer i ditt närområde, vare sig det rör sig om att hitta lokala aktiviteter eller hundpassning för helgen. LocalLife sammanför det fysiska rummet med det digitala och fungerar som en lokal infrastruktur med verifierade användare.

Lup Technologies AB
Med ett smart terminalsystem för lastbilstransporter vill Lup Technologies hjälpa kunder till bättre säkerhet, effektivitet och kvalitet.

Manomotion AB
Med ManoMotions unika teknik kan användare ta tag i och manipulera objekt i 3D-utrymmen med samma känsla som de skulle i den fysiska världen.

MAQ AB
MAQ AB har utvecklat StableTools, en vibrationsfri metallskärningslösning med självjusterande effekt, vilket undviker den omständiga justering som tidigare krävdes innan metallskärningsprocessen startades.

MetaSolutions AB
MetaSolutions AB utvecklar och säljer innovativa lösningar för effektiv informationshantering. Målgruppen är företag, myndigheter och organisationer som har behov av att hantera olika typer av information både internt och externt.

Neosense Technologies AB
Neosense Technologies är ett innovativt startupbolag som med en ny slags kateter förbättrar syreövervakning hos kritiskt sjuka patienter.

Nordic Welding Engineering AB
Nordic Welding Engineering Erbjuder en komplett lösning för kvalitetssäkring av svetsade konstruktioner, som minskar kostnaderna och ökar produktkvaliteten och produktiviteten.

Opusplace AB
Opusplace är en digital K-12-lärargemenskap och katalysator för att förbättra lärares motivation och effektivitet.

PeerCast AB
PeerCast erbjuder en video-streamingtjänst där du kan dela spontana stunder med vänner och familj i realtid.

Single Technologies AB
Single Technologies har utvecklat ett ultrasensitivt fluorescensmikroskop som i realtid ger 3d-bilder av vävnader på molekylär nivå. Deras ambition är att bli en ledande aktör inom molekyl bildteknik.

Tellus News AB
Med hjälp av en automatiserad tekniklösning samlar Tellus News in nyheter från hela världen på bara några minuter.

Volumental AB
Med en unik teknik för 3D-scanning som används av varumärken som New Balance och Bauer, förändrar Volumental hur vi ser på smart shopping.

Innehållsansvarig:info@kthholding.se
Tillhör: KTH Holding AB
Senast ändrad: 2020-06-03