Till innehåll på sidan

Vi som arbetar här

Lisa Ericsson

VD
lisa.ericsson@kthholding.se
08 - 790 66 07

Lisa Ericsson har arbetat på KTH sedan 2002 och tillträdde som VD för KTH Holding AB 2006. Året efter tillträdde hon som avdelningschef på KTH Innovation. Med över 15 års erfarenhet från att arbeta med innovation och entreprenörskap i nära anslutning till universitetsvärlden har hon en djup inblick i Sveriges innovationssystem. Hon har läst ekonomi vid Örebro universitet och Internationella Handelshögskolan i Amsterdam. Hon har även kompletterat sin utbildning med kurser från MIT (Massachusetts Institute of Technology) och IFL Handelshögskolan.

Daniel Carlsson

Investment Manager
daniel.carlsson@kthholding.se
08-790 69 88

Daniel Carlsson är diplomerad coach vid KTH Innovation och stöttar idéer med kommersialiseringspotential inom medtech, kemi och materialteknologi. Han har ett särskilt intresse för strukturerad innovation och att skapa effektiva processer, mätbarhet och standardisering kopplat till innovationsutveckling. Daniel Carlsson är civilingenjör i teknisk biologi från Linköpings Tekniska Högskola och civilekonom från Linköpings Universitet och har tidigare erfarenhet från att själv arbeta för ett start-up inom medicinsk teknik med fokus på elektroaktiva polymerer för hjärt- och kärlkirurgi.

Anna Isoz

Handläggare
anna.isoz@kthholding.se
08-790 60 39

Anna Isoz är sedan 2010 projektledare och koordinator på KTH Innovation. Hon har en bakgrund inom tjänsteutveckling och kommunikation i HR-konsultbranschen med internationell erfarenhet från England, Tyskland och Schweiz. På KTH Holding AB arbetar hon framför allt med upphandling av konsulttjänster samt handläggning av fördelning av medel inom VINNOVAs finansieringsprogram VFT-1.

Innehållsansvarig:info@kthholding.se
Tillhör: KTH Holding AB
Senast ändrad: 2020-06-03